Je kunt bij mij terecht voor coaching, training en intervisie, gericht op effectieve interactie op het werk.

 

WIL JE EFFECTIEVER WORDEN IN GESPREKKEN MET COLLEGA’S, MET JE MEDEWERKERS OF MET JE LEIDINGGEVENDE?

In een persoonlijk coachtraject leer je jezelf beter kennen, je ontdekt waar je eigen gevoelens en reacties vandaan komen en je krijgt meer begrip voor die van anderen. Dat geeft je de mogelijkheid om bewust anders te handelen (of te reageren) dan je vroeger gedaan zou hebben.

Als je vroeger snel in een soort strijd belandde, slaag je er nu in de samenwerking te verbeteren.  Bedacht je pas uren later wat je had moeten zeggen, dan lukt dat je nu meteen. Vond je het moeilijk om hulp te vragen, dan realiseer je je nu dat iedereen weleens hulp nodig heeft, ook jij. En dat anderen soms jouw steun even nodig hebben.

 

WIL JE MET JE TEAM WERKEN AAN EFFECTIEVE INTERACTIE?

Denk dan aan een training of aan teamcoaching. Of kies ervoor om zelf met je team aan dit onderwerp te werken, terwijl je daarbij individueel wordt gecoacht.

 

WIL JE SAMEN MET COLLEGA’S NAAR OPLOSSINGEN ZOEKEN?

Kies dan voor intervisie, in groepen van zes tot acht personen, met je eigen team of bijvoorbeeld met vakgenoten. Na enkele begeleide sessies kun je zelfstandig verder.

 

GEÏNTERESSEERD?

Meld je aan voor een persoonlijk gesprek over wat er aan de hand is en wat je wilt bereiken. Ik neem dan binnen drie werkdagen telefonisch of per e-mail contact met je op om een afspraak te maken.